TALVISUNNUNTAIN POROPATA
DILLIÄ JA PIPARJUURTA
DILLIÄ JA PIPARJUURTA
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 600 g poronlihaa, esim. paistia (jos luullisia paloja, niin itse lihaa tulee olla arviolta tämän verran)
  • 200 g (luomu)pekonia
  • voita
  • 2 sipulia 2 valkosipulinkynttä 4 porkkanaa reilu
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 1/2 l pakastettuja suppilovahveroita
  • 3 dl punaviiniä
  • 0,5 l hyvää lihalientä
  • laakerinlehti
  • 1 tl kuivattua rosmariinia
  • 1,5 dl hillosipuleita
  • mustapippuria myllystä
  • hienoa merisuolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.