Farangin rapea possu Ihanaa kun Helsinkiin on tullut variaatiota aasialaisiin ravintoloihin. Farangissa on tultu käytyä parikin kertaa, eikä vielä olla petytty Huhmare
Possunribsejä ja hunajaseesamkastike Tämä ribsiresepti oli alunperin Tomin keittiö ohjelmassa. Ribsien tekoon menee melko kauan, mutta on kovin vaivatonta, joten täysin sen arvoista Huhmare
Porsaan sisäfilettä kermaisella sienikastikkeella P. u. -. n. i. j. ä. l. k. m. ö. s. a. t. p. o. y. h. r. E. v. e. d. R. ). 2. 3. 6. 0. g. f. (. 1. 5. O. J. K. F. ,. N. V. L. H. A. 7. T. d l kipAKKA kokkaa
Korealainen bulgogisalaatti Korealaisen keittiön klassikko, bulgogi, on vallan mainiota herkkua. Tomin keittiö -ohjelmasta bongasin mielettömän maukkaan bulgogi dressingin jota olen tehnyt jo monet kerrat Aina nälkä
Thai Skagen eli katkarapuja thaityyliin Tomin keittiöstä tuttu aasialaishenkinen menu sai jatkoa thai skagenista eli katkaravuista thai-tyyliin Jupen keittiössä