K. o. k. s. u. m. i. l. e. p. h. j. a. n. g. t. v. T. ä. r. J. P. 1. 0. H. 2. ,. 5. d. S. (. ). M. V. 4. 7. L. 3. C. F. c. ö. y. f. x. N. b. %. A. d l. t l
saksanpähkinöillä tai mulpereilla. *Saatu / Yhteistyössä Luontaistukku. Vihdoin pääsin tämän hullun työviikon jälkeen rentoutumaan ja pienen blogitauon jälkeen taas kirjoittelemaan
V. a. l. m. i. s. t. e. n. v. k. C. h. r. o. F. b. -. u. ,. p. j. y. ä. L. d. f. g. N. ö. T. è. P. c. J. é. A. D. Y. I. G. E. R. S. (. B. à. ). 6. 0. 5. 1. 2. 3. 7. M. x. O
R. u. n. e. b. r. g. i. t. o. ä. l. k. a. v. m. s. h. H. p. j. U. y. d. T. J. E. ,. K. M. ö. L. ). 3. 0. V. /. 2. 1. f. 4. 6. 7. 8. P. 5. -. A. x. d l. r e
R. u. n. e. b. r. g. i. p. ä. v. o. s. a. t. j. -. l. k. O. h. K. m. ,. ö. y. L. 1. 6. A. H. J. E. (. 2. 4. ). T. 0. d. ½. 5. 3. S. V. 8. x. c. P. N. d l. t l
Tai, että ei ole väliä onko sillä reseptillä kokannut puoli vuotta vai puoli tuntia sitten toisin kuin kuulumista kertominen puolen vuoden takaa olisi hiukan pöhköä
I. t. s. e. n. ä. i. y. p. v. j. u. h. l. a. r. o. m. ö. k. d. M. T. ,. O. P. f. -. 2. 5. 0. g. L. b. U. K. N. J. A. S. E. (. ). 1. 7. ½. H. 3. 4. Ö. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.