R. a. k. s. 8. -. v. u. o. t. i. y. ä. r. e. n. j. l. h. p. m. K. ,. I. d. ). E. T. M. Y. ö. b. g. (. 1. 2. 0. 5. f. 7. 3. L. V. S. /. O. J. P. d l. t l
V. a. n. h. e. m. p. i. s. y. ö. v. ä. t. k. l. d. r. o. J. u. j. N. O. ,. 1. 0. g. /. K. f. M. T. P. 5. -. 4. 2. b. (. 3. ). +. U. S. 6. 8. A. 7. L. 9. d l. t l
Sekoita joukkoon myös inkivääri, limen mehu ja sokeri. Olisinpa vähentänyt myös sokerin määrää. Pääsiäisen ajan jälkiruokiin kuuluvat ehdottomasti makuina sitrukset, (säilyke)aprikoosi, persikka ja mango sekä erilaiset juustot, rahkat ja muut hapatetut maitotuotteet
Olen kärsinyt pahasta maapähkinävoihimosta viimeisen muutaman viikon aikana. Tulin siihen tulokseen että siitä en tule pääsemään eroon ennen kuin tyydytän himoni
Lihaksi sopii riistan lisäksi myös lammasjauheliha. Kreikkalaista perua olevan riistamoussakan voi myös koota annoksina saviruukkuihin ja tarjota myöhäisillan hiukopalaksi
Valkohomejuusto Camembert on yksi tunnetuimmista ranskalaisen gastronomian symboleista. Se valmistetaan pastöroimattomasta lehmän maidosta ja sitä kypsytetään Penicillium candidum ja Penicillium camemberti-homeilla vähintään kolmen viikon ajan
A. j. a. t. e. l. i. n. s. r. m. p. ä. h. k. v. o. B. ö. y. u. d. ,. P. M. N. (. -. ). I. L. b. c. R. 2. 4. =. D. Y. T. H. g. 5. 0. 3. 7. V. S. 6. J. Ä. /. 1. K. C. E. k p. t l. c m
Heippa. Olen jo pitkään halunnut leipoa maapähkinävoikeksejä, mutta jotenkin se on aina jäänyt. Aina on ollut jotain muuta leivottavaa mielessä, ja ajatus on unohtunut mielestä
Lisää jauhot sokeri-margariinivaahtoon (nyt myös vaniljauute, jos käytät sitä). Alkuperäisen reseptin mukaan voit vaihtoehtoisesti käyttää vaniljan sijaan myös 1/2 tl jauhettua kardemummaa)
Jauhottomat maapähkinävoikeksit. Jos yhtään pidät maapähkinävoin mausta niin nämä on ihan must. Nämä ovat erittäin helppoja tehdä ja lisäksi vielä jauhottomia
Paleoleipä sopii mainiosti myös keliaakikoille. Oon jo pitkään aikaa keräillyt itselleni talteen erilaisia paleoreseptejä ja viime viikolla vihdoin innostuin paria testailemaankin
O. o. n. y. r. i. t. ä. e. h. s. a. l. k. u. m. j. ,. v. ". p. U. ö. J. c. K. d. T. M. (. 1. 6. ). •. 5. 0. 2. f. 7. *. 4. g. %. -. V. L. 9. °. C. S. 3. A. P. 8. I. N. d l. t l
Sopii pakastettavaksi. Keksitkin voivat olla terveellisiä. Tämä ohje on maapähkinä versio kaksi vuotta sitten julkaisemastani ’Kauraiset mantelivoikeksit’ ohjeesta
– Valitsin raaka-aineeksi lohen, koska sitä on helppo saada ja se on myös kohtuullisen edullista. Karitsa on maultaan loistava ja toki mukana piti olla myös yksi kasvisvaihtoehto, Mansikka perustelee valintojaan
Tässäpä terveellisempi tarjottava myös lastenjuhliin ilman sokerihumalaa. 150g Digestive keksejä (myös gluteenittomat käy). 150g Digestive keksejä (myös gluteenittomat käy)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.