T. ä. m. o. n. t. d. e. l. a. h. p. j. y. v. i. k. r. ". s. u. ). P. 2. 0. g. K. H. R. ,. 5. -. 1. c. J. S. V. 4. 6. ö. b. M. 3. ½. /. D. L. N. (. ) l. c m. d l. k p. t l
V. i. k. o. n. l. p. u. a. s. e. ä. t. r. j. ,. h. m. K. E. A. v. d. T. y. R. P. I. H. L. O. J. G. U. 4. -. 6. 0. g. 2. 1. 5. (. %. ). Y. ö. c. d l. t l
Muistelen yli kymmenen vuoden taakse, kun tein ensimmäisen kerran tiramisua kokkiharjoitteliana. Silloin oli kaksi erilaista tapaa, joilla tiramisu yleensä valmistettiin
Maistoin tällaista jälkiruokaa viime kesänä Barcelonan Els Quatre Gats –ravintolassa (siitä kokemuksesta lisää täällä), ja nyt sain vihdoin aikaiseksi kokeilla sitä itse
Itsetehty puolukkahillo voittaa kaupan hillot mennen tullen. ) Itsetehdyssä hillossa on vahva marjan maku ja sokerin määrää voi säädellä omien mieltymysten mukaan
Voit kokeilla jälkiruokaan myös muita marjoja. Ohje, kuvia ja lisätietoja löytyy blogistani. Jos käytät pakastettuja marjoja, levitä jäiset punaherukat uunivuokaan tasaiseksi kerrokseksi
Syksyllä tuli laitettua pakastimeen aika paljon omenoita ihan vaan lohkoina ja niitä onkin nyt ollut hyvä hyödyntää esim piirakkaan ja tähän paistokseen
Blinit ovat varsin tuhtia ruokaa. Ensin luulee, että kyllähän näitä muutamia menee. Todellisuus iskee vastaan viimeistään, kun toisesta blinistä on puolet jäljellä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.