Ihanaa, jälleen on raparperivuodenaika. Joka vuosi tähän aikaan iskee piirakkahimo ja vanhan, hyväksi havaitun ohjeen lisäksi on kokeiltava jotain uutta
Oon testannut aika monet gluteenittomat banaanileipäreseptit ja nyt löysin toistaiseksi parhaimman. Resepti on alkujaan tältä sivulta, sen kerrrottiin olevan paras gluteeniton banaanileipä, joten odotukset olivat melkoisen korkealla
Pohja on ihanan muhkea ja päälle ohuet omenasiivut maistuvat ihanan kanelisilta. Leivoin valmistumiseni kunniaksi omenapiirakkaa työkavereille tarjottavaksi
Banaanileipä (tai -kakku) on varmaan parasta, mitä kahvin kanssa voi syödä. Olen ennenkin tehnyt banaanileipää onnistuneesti, mutten koskaan täysin vegaanisti
Tästä päästäänkin asiaan, nimittäin tähän ihanan mehukkaaseen banaanileipä reseptiin. Banaani, ehkä monipuolisin hedelmä, mitä ihanien herkkujen leivonnassa voi käyttää
Olen ruokaturisti. Minun tekisi matkustaa vaikka minne hyvän ruoan perässä. Juu, onhan sitä ulkomailla paljon hienoa nähtävää ja mielenkiintoista tekemistä, mutta kyllä se ruoka vaan on yleensä se kohokohta
Uunista otettuani annoin seisoa vuoassaan noin tunnin, minkä jälkeen autoin vähän veitsellä vuoan reunoista, kumosin ja nautin palan lämmintä, pehmeää ja mehevää banaanileipää…
muhkea focacciaTai leipä jonka päällä on sinihomejuustoa ja tomaattia. Normi focaccia mihin monesti suomalaisissa ohjeissa törmää on kamalaa mautonta valkosta huttua
Päätin tehdä banaanileipää. BanaanileipäLaita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Tarvitsin tänään jotain helppoa leivottavaa, jonka sai helposti kuljetettua kaverin luo nyyttäreihin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.