Vietin ihanan loman Roomassa viime viikolla. -) . Ei sillä, ettenkö tykkäisi tomaatista tai mozzarellasta, päinvastoin ne maistuivat ihanalta yhdessä, mutta olin odottanut hieman täyttävämpää ja prameampaa pääruokaa kuitenkin
Asuin lapsuudenperheeni kanssa pohjoisessa Tabukin kaupungissa suljetulla sotilasalueella, jonne oli rakennettu myös valtavat modernit sairaalat, joiden henkilöstö silloin koostui suurimmaksi osaksi Saudi-Arabian ulkopuolelta tulleista
Melkosta aivoruokaa tämä lautasellinen, vai mitä. PINAATTI-SAVULOHISALAATTI SITRUUNAMAJONEESILLA. unikon- tai chiasiemenillä piristettyä sitruuna-majoneesia (majoneesia, sitruunamehua, unikon- tai chiasiemeniä –> sekoita)
Raaka-aineet. Kun ensimmäisen kerran tein näitä joku kuukausi sitten, nii jätin rasvan sulattamatta --> hyvää tuli, mutta muoto oli kaikkea muuta kuin symmetrinen, saatika pyöreä
10 min. 1 ps 108 g pikanuudeleita. 100 g punainen thai currytahnaa. 1. Ruskista jauheliha oliiviöljyssä. 2. Lisää ruokakermat ja thai currytahna keitä pari minuuttia
Olen tehnyt tällä nyt joka päivä ruokaa, kun se on niin helppoa. Ennen haudutuskeittimen käyttöönottoa pese kansi ja keitinastia lämpimällä hankaamattomalla puhdistusaineella ja liinalla, jotta DuraCeramic -pinnoite säilyy
Valinnassa auttoi kirjastosta löytämäni 'Löytöretki Intian keittiöihin' -kirja. Tein ihan ensimmäisenä moneen ruokaan tarvittavan mausteseoksen, garam masalan
Top Chef. enempää laittaa valkuaisia haaskoon…nää painoi 100g). Nämä pääsi top10 leipomuslistalle. enempää laittaa valkuaisia haaskoon…nää painoi 100g)
Loppupussillisen käytin tuhdimpaan bulgur-ruokaan. Voikukalla on myös virtsa- ja sappivaivoihin parantava vaikutus, samoin paksusuolen ja maksan toiminnan kannalta voikukasta on apua
Top Chef. 150 g sokeria150 g valkoviiniä150 g keltuaisia (laitoin itse vain viisi kun en raaskinut enempää laittaa valkuaisia haaskoon…nää painoi 100g)1 liivatelehti(suosittelen laittamaan pari, jos ei laita kaikkia keltuaisia)200 g philadelphia tuorejuustoa200 g kermavaahtoa. Nämä pääsi top10 leipomuslistalle
Se historiasta, palataan takaisin Klub Architektun ruokaan. Maskuliiniseen Svejk-ravintolaan suuntasimme lounaalle monen monta tuntia kestäneen aamukävelyn päätteeksi
PINAATTI-TONNIKALARULLATaikina. 2 tlk tonnikalaa vedessä (mulla 3 prk Calvo tonnikalaa oliviiöljyssä, vähäsuolainen)200 g raejuustoa200 g pippuri-tuorejuustoa3 rkl kapriksia (en laittanut)1 dl tilliä (en laittanut)150 g juustoraastettaSulata ja valuta pinaatti hyvin siivilässä. Paista 200 asteessa 25 - 30 min. Kuumenna uunin keskiosassa 225 asteessa 10 - 15 min, kunnes pinta on saanut kauniin värin
Kotiin käveleminen perjantai-iltana tahtoi olla hieman tavallista rankempaa, ja vain hetken kotona lööbattuani alkoikin kurkkua kutitella ja meno laiskistua tasolle, johon eivät pitkät työpäivätkään ryydytä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.