Kotimaiset kasvikset ovat parhaimmillaan ja sadonkorjuuaika lähestyy. Valitsin kaksi parasta juuressalaattireseptiä, jotka sopivat täydellisesti sekä illallisen alkuruoaksi elokuun pimeneviin iltoihin että loppukesän puutarhajuhlien kevyeksi pääruoaksi
Paista kuhafilee voissa nahkapuoli alaspäin juuri ja juuri kypsäksi. Nosta kala lautaselle ja tarjoa kuuman valkoviinisahramikastikkeen, kauden kasvisten ja ruohosipuliperunasoseen kera
Resepti on alun perin Eeva Kolun bataatti-kikhernesalaatti tahinikastikkeella, mutta se on helposti muokattavissa ja olen itsekin tehnyt siitä lukuisia variaatioita
Ja herkkusienikastike sopii mihin vaan, totta. Kuha on herkkua, on. Anna Hilda on antanut reseptille kymenen pistettä, ja siksi olenkin takuuvarma, että tämä olisi ollut meidän mummolan kesä- bravuuri
Höyrytetty kuha tarjoillaan keitettyjen uusien perunoiden ja parsakastikkeen kanssa. kuhafileetä. Kastele leivinpaperiarkki märäksi ja rutista kosteaksi
Nypi kuhafileistä ruodot ja leikkaa kalat sopiviksi annospaloiksi. Pese ja kuivaa. Pistaasipestolla kuorrutettu kuha on ruokalaji, josta en tällä hetkellä tunnu saavan tarpeekseni
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.