Hyvä pohja, joka sopii kaikenlaisiin piirakoihin ja on vieläpä gluteeniton. Etsin jossain vaiheessa hyvää suolaista piirakkapohjaohjettaja nyt olen jo tovin tehnyt kaikki piirakkani tällä ohjeella
On vaan niin hyvä ja helppo suolainenpiirakkapohjan ohje, että haluan sen välttämättä tänne jakaa. Yleensä esipaistan piirakkapohjaa hetken ennen täytteiden levittämistä, mutta tämä pohja toimi ilman sitäkin
n piirakkavuokaan ja anna pohjan levätä kylmässä noin tunti. Pistele pohja haarukalla ja esikypsennä 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. 3 dl vehnäjauhoja
Kuivat aineet sekaisin ja munat ja voi sekaan. Vaivaa palloksi ja painele voideltuun vuokaan kevyesti. Minä en lisännyt hunajaapohjaan, koska päälle tuli makeita hedelmiä
Gluteenitonpiirakkapohja bataatista. Kaikki oli gluteenitontaja maidotonta – myös vegaanista lukuun ottamatta kasvispiiraan täytettä, joka sisälsi kananmunaa
Sitä oli tullut ostettua ja kun oli pian menossa vanhaksi, ajattelin kokeilla piirakkapohjaan. Tämä tuli tehtyä jokin aika sitten, mutta on edelleen ajankohtainen
Munaton ja maidoton suolainenpiirakkapohja. Tähän mennessä suosikkini on ollut piimästätehty pohja, mutta joskus tulee tilanteita kun pitäisi saada maidoton piirakkapohja, joten kokeilin tähän tarkoitukseen Oatlyn maustamatonta kaurajugurttia
Munamaidon ei tarvitse olla hirvittävän suolainen, koska savulohessa on valmiiksi suolaa. Levitä esipaistetun piirakkapohjan päälle ensin paistettu purjo, sitten revitty savulohi ja ripota päälle tuoretta, hienonnettua tilliä maun mukaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.