Muutenkin venähti tuo pyhien ajan blogitauko pidemmäksi mitä oli tarkoitus. Tätä oluessahaudutettua aromikasta lihapataa syötiin jo joskus viime syksynä, vaan on jäänyt laittamatta blogiin
Työnmäärä tässäkin on minimaalinen ja uuni hoitaa loput. Se on halpaa, se on helppoa ja se on hyvää. Kastikkeeseen sopisi myös hyvin haudutettu punasipuli
Sitäpä oli tehtävä, mutta kaksinkertaisena ja pienin muutoksin. Löysin pitkästä aikaa kadoksissa olleen Mysi Lahtisen ohjeen smatanassa haudutettuun broilerisuikale-riisilaatikkoon
taidolla jatyylillälaitettuja liharuokia. Paahtopossua jenkkiläiseen tyyliin, tosin se savun. Olen aina ihaillut ja jollain lailla kadehtinutkin jenkkien
Paista kasslerpihveihin molemmin puolin kaunis paistopinta ja siirrä uunivuokaan. Voihan sitä valmiiksi leikattuja pihvejäkin ostaa, mutta mitä vähemmän lihaa on käsitelty ennen pakettiin laittamista niin sitä edullisempaa se on
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.