Syksyn/Talven ensimmäinen juustokakku on vihdoin tehty. Sen sijaan että olisin käyttänyt suosikki reseptiäni (joka on myös ensimmäinen kokeilemani paistettavan juustokakun ohje) eli Stephanie Alexanderin best-ever cheecake reseptiä jonka löysin Livejournal
Juustokakut ovat suuri heikkouteni. Lempijuustokakkuni ovat tähän asti aina olleet uunissa paistettuja mutta tämä suklaajuustokakku joka ei kaipaa uunia on ehdottomasti myös korkealla listallani
T. e. i. n. v. a. l. m. s. t. u. j. h. k. o. r. K. p. ö. y. V. &. B. c. O. d. L. x. b. g. -. S. ä. ,. ♥. ). P. 1. 5. D. 0. 8. 3. 6. ½. 4. ¾. (. 9. J. 2. A. 7. d l
V. i. m. e. v. k. o. n. l. p. u. a. ä. s. B. y. -. j. t. P. d. ". x. r. h. T. ,. J. c. H. K. I. ö. A. 2. 0. g. (. ). 5. 4. 1. /. '. 3. E. S. M. N. L. O. g )
Tämä kakku on Uuuh iihhana. Ohje sisältää monta työvaihetta mutta valmis kakku palkitsee. Testasin, että selviää myös pakkasesta herkullisena ja säilyttää rakenteensa
New york cheese cake edustaa mulle täydellistä juustokakkua. Se on täyteläinen ja samalla raikas, kermainen mutta sitruunaisen kirpeä, yksinkertaisuudessaan nerokas kakku
H. a. l. u. s. i. n. k. o. e. B. y. v. r. t. j. ä. p. P. d. m. ,. ö. h. ). 5. T. (. g. -. D. S. 4. 2. 0. M. c. 1. 3. K. L. V. F. z. J. O. /. A. d l. t l
Mirkan pyynnöstä kokeilin tehdä valkosuklaajuustokakkua ilman liivatetta. Hyväähän siitä tuli, itseasiassa rakenne oli miun mielestä parempi, kun liivatteellisessa versiota
E. D. I. T. 0. 8. 1. 2. r. e. s. p. t. i. ä. o. n. h. m. a. v. y. l. u. k. ,. j. b. g. M. B. -. ö. H. d. K. 5. P. 7. V. (. ). F. c. ½. 4. L. A. 3. f. ". " l. d l