Cookiepopseja on tullut tehtyä muutaman kerran ja nyt löytyy ohje vihdoin blogistakin. Nappeja kannattaa sulattaa korkeassa ja kapeassa astiassa, jolloin popsien kastaminen helpottuu
Oma suosikkini on suklaamurukeksien taikina eli cookie dough. Mielestäni olisi täysin oikeutettua väittää, että kaikki piparitaikinat ovat herkullisia sellaisenaan
1 3/4 cups tavallista sokeria. 2 1/4 cups vaaleaa ruskeaa sokeria (ei kidesokeria, vaan sitä kosteaa, vähän niinkuin muscovado, mutta vaaleaa). 1 3/4 cups tavallista sokeria. 2 1/4 cups vaaleaa ruskeaa sokeria (ei kidesokeria, vaan sitä kosteaa, vähän niinkuin muscovado, mutta vaaleaa)
/. C. h. o. c. l. a. t. e. i. p. k. s. j. n. m. u. T. ä. y. d. -. r. v. ,. R. D. (. ). O. P. I. N. E. H. L. A. S. K. 1. 8. 2. 0. g. ö. f. 5. 4. M. 7. %. F. z. V. +. ". 3. J. d l. t l
Mikä onkaan parempaa kuin uunituore, lämmin, "chewy" amerikkalainen chocolatechip-cookie. Olen jo pitkään etsinyt tuota täydellisen cookien reseptiä ja voin paljastaa, että olen sen vihdoin löytänyt
Tökkää popsitikun kärki sulaan suklaaseen/meltsiinSitten tökkää tikku popsiin, suklaa/melts muodostaa ikäänkuin tulpan eikä popsi irtoa tikusta liian helpostiLaita popsit jääkaappiin tunniksi/pariksi jähmettymään tai pakastimeen vartiksi jos ei ole aikaa odotella
L. a. s. t. e. n. j. u. h. l. i. o. k. v. ä. r. m. R. y. 8. -. p. d. T. ö. A. N. ,. J. K. E. M. Y. ). 2. é. C. b. 0. g. 4. 3. 5. *. S. V. c. P. 1. I. (. H. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.