Lime-tonnikalafilee maistuu taivaalliselta
Aromipaja
Aromipaja
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4 kpl tonnikalafileitä (paksuus noin 2 cm)
  • 4 kpl keskikokoisia punajuuria
  • 1 kourallinen pihlajanmarjoja tai tyrnimarjoja
  • 6 kpl pienehköjä herkkutatteja tai siitakesieniä
  • 250 g jättikatkaravun pyrstöjä
  • 5 dl kalalientä (esim. Puljonki)
  • 3 dl kuivaa Marsala-viiniä tai Sherryä
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 kpl limejä
  • hyvälaatuista suolaa
  • sokeria
  • voita
  • öljyä
  • mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.