Lempireseptini

Lempireseptini

  • 7 Reseptit
Lempireseptini
Hirven portteripaisti

Hirven portteripaisti

Valitse mieleisesi kypsyys. verinen liha “rare” 45-50 astetta, puolikypsä “medium” 55-60 astetta ja kypsä “well done” 65-68 astetta
Hirvipata

Hirvipata

H. i. r. v. e. ä. o. l. u. s. a. ,. h. t. j. p. k. n. d. m. y. ö. w. f. R. K. J. V. I. O. G. S. ’. M. 1. 0. g. T. P. D. L. 4. –. 5. 2. -. 3. N. (. ). A
Poronfileitä, karpalokastiketta ja uunijuureksia

Poronfileitä, karpalokastiketta ja uunijuureksia

Lauantai ja jotain ruokaa pitäisi illalle keksiä, pää tyhjä. Hetken arvottuamme mieleemme juolahti pitkästä aikaa, että pakastimessahan on vielä poroa jälellä vaikka kuinka paljon

Pekoniin käärittyä poronpaistia

Ota liha huoneenlämpöön hyvissä ajoin. Revi lihan pintaan tuoreita rosmariinin lehtiä. Kääri paisti tai filee pekonin sisään
Poron sisäpaistia kahdella kastikkeella

Poron sisäpaistia kahdella kastikkeella

Tuli ostettua muutama viikko sitten puolikas poro. Hyvä ostaa kun oma pakastin on niin täynnä marjoja ja sieniä, ettei sinne muuta mahdu