P. a. s. t. -. b. r. o. i. l. e. g. n. u. k. p. m. j. I. h. v. ä. V. H. d. ö. y. J. ,. 5. 0. ☻. M. ☺. O. (. 2. ). 4. 3. 1. c. G. ½. K. L. S. R. N. ♥. E. d l. t l
J. ä. k. a. p. i. n. o. l. h. u. t. e. y. m. s. v. S. r. ö. d. ,. O. j. H. L. M. K. E. ). P. b. g. -. 1. 0. %. f. c. 3. 5. 2. ½. (. A. V. ☺. N. T. R. ☺ l. d l
T. ä. n. v. u. o. r. s. a. e. k. j. t. i. J. m. l. y. M. E. d. h. V. p. ,. ö. -. S. K. R. b. w. +. &. I. ). P. c. 4. 0. g. 1. 3. (. 2. 5. H. L. <. O. ". N. Y. z. ) l. d l
J. u. h. l. a. r. o. t. k. e. n. y. s. ö. ä. v. i. ,. p. j. ). T. m. M. d. ". -. O. S. b. g. K. E. 3. 5. 0. 2. c. 1. 4. R. L. 6. H. 7. P. I. z. <. N. &. t l
O. n. k. o. j. ä. r. e. v. a. i. E. I. ,. m. t. h. d. s. u. p. M. l. D. J. R. f. -. b. g. L. A. y. 7. 0. 2. 1. K. 3. (. ). W. c. 5. ö. S. P. T. V. Ä. /. <. Y. &. 3 l. d l. t l. m i
I. s. ä. n. t. p. y. i. j. o. v. m. e. k. l. u. a. r. h. ,. ). N. Y. K. L. T. 1. R. 3. d. g. ½. 8. 0. -. f. P. S. c. (. V. 2. 4. 5. M. ö. A. Ö. <. 3 l. d l
J. o. s. k. u. v. a. n. ä. e. m. t. j. h. r. i. l. p. y. ,. w. ). A. ö. K. 3. 0. g. b. f. 1. ½. d. (. /. 4. R. P. S. L. 5. 2. T. M. ". O. <. 3 l. t l. d l
J. o. s. e. n. v. i. l. ä. m. a. u. t. ,. k. r. y. N. p. M. j. O. h. b. g. K. -. ö. 3. 0. d. L. E. ). B. 4. (. 1. 6. P. ½. 5. V. S. G. A. f. <. H. I. d l
Taas on löytynyt suolaisen piirakan ohje, joka on meillä päätynyt jo useammankin kerran uuniin. Ensin tein testipiirakan, ja koska se osoittautui niin suureksi menestykseksi, tein heti perään pari uutta pellillistä
Olen jo pitkään etsinyt hyvää jauheliharisoton ohjetta. Moniin ohjeisiin olen törmännyt, mutta jotenkin ne eivät vaan ole ikinä houkuttaneet edes kokeilemaan
Oikein hyvää torstaiaamua kaikille. ♥. Mulla on tänään vapaapäivä, koska menen vielä lauantaina töihin. Ja täällähän on herätty jo kuuden aikaa leipomaan loppuja leipiä
Makean kinuskin ja kirpeän puolukan täyttämä kakku on herkkua. Minulta tilattiin pienen pojan ristiäisiin kakku, jonka täytteeksi toivottiin kinuskia ja puolukkaa
Herkullinen mokkamousse valmistetaan annosmaljoihin. Joulupöytään tuleva jälkkäri selvisi minulle vasta muutama tunti ennen tarjoilua, kun selailin jotain vanhaa Glorian koti & keittiö -lehteä ja tämä resepti sattui silmääni
Chiansiemenet turvotetaan kookosmaidossa tuorepuuroksi. Superfoodien ja raakaruokien osalta on tullut kokeiltua vaikka sun mitä, mutta kokeiluja ei ole tainnut pahemmin blogiin päätyä