Nytkään ei ollut ajatuksissa tehdä sellaista, pikainen piirakka kun piti vain tehdä. Mutta kun satuin kaupan hyllyllä huomaamaan schwartzwaldin kinkkua niin ajattelin antaa teille vinkkiä että kokeilkaapa sitä piirakkaan
Jaa tämä kirjoitus ⤵Suolainen piirakka. Huolettoman piirakka siis sopii oikeastaan kaikille ruokarajoitteista ja allergioista huolimatta sillä täytteitä voi varioida oman makunsa mukaan
Tässä piirakassa on hyvin samanlaiset ainekset, keksien tilalla rapea piirakkapohja, joka paistetaan kypsäksi ja sen jälkeen kuuman pohjan päälle laitetaan paloiteltu suklaa sekä puolitetut vaahtokarkit
Joka juhlissa on myös suolaisempaa tarjottavaa, ja niistä ehdoton suosikki on poropiirakka. 1 1/2 dl kaurahiutaleita. 21/2 dl vehnäjauhoja. 1/2dl vettä. 200 g kylmäsavuporoa. 200 g raejuustoa. 200 g mustaleima emmental raastetta. 1 1/2 dl kuohukermaa. 1 1/2 dl kermaviiliä. Käytin 28 - senttistä vuokaa. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n. 20 minuuttia tai kunnes olet saanut pintaan kauniin värin. 1 1/2 dl kaurahiutaleita. 21/2 dl vehnäjauhoja. 1/2dl vettä. 200 g kylmäsavuporoa. 200 g raejuustoa. 200 g mustaleima emmental raastetta. 1 1/2 dl kuohukermaa. 1 1/2 dl kermaviiliä. 20 minuuttia tai
2. Lämmitä maito noin 42 asteeeseen ja sekoita hiiva maitoon ja anna sen kohota. Uuni tasalämpö noin 30 min 200 asteessa ja piirakan jäähdyttyä päälle tomusokeria. 200g Voita. 200g Kermaviilä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.