Tämä hillo sopii mihin vain. Oma suosikkini, josta tullut aiemminkin postattua yksi versio. Kokeile grilliruokien kanssa, hodarin väliin, vuohenjuuston kanssa, leivän päälle
Voitin joskus viime vuoden puolella Instagramin kautta ilmaisen Komero-ruokakassin. Pienen hämmingin ja selvittelyn jälkeen sain vihdoin valitsemani kassin kotiinkuljetettuna pari viikkoa sitten
vuohenjuusto ja paholaisenhillo sopivat mielestäni älyttömän hyvin. Piirakan valmistuttua sekä hieman jäähdyttyä silppusin pinnalle vielä paholaisenhillon kaveriksi basillikaa
Tunnustus. olen kenties maailman epäjärjestelmällisin ihminen. Vaikka olenkin tehnyt monia tietoisia parannuksia kuluneiden kuukausien (ja vuosien) aikana, paljon parannettavaakin on, etenkin ruokapuolella
Lasten kanssa vietin reilun viikon mummin kanssa mökillä Hämeessä. Hyttysiä oli aivan järkyttävät määrät, joten pienimmän pirpanan kanssa pysyteltiin aika paljon sisällä ja tuli loihdittua myös herkkuja (järkyttävät määrät) kun oli lapsenvahti apua tarjolla
Paholaisenhillo (4 - 5 dl). Ihan tässä on huomannut monta erehdystä viime aikoina. Kuten sekin, etten kerta kaikkiaan ole saanut tehtyä paholaisenhillloa
Tutustuin vadelmavinegrettiin ensimmäisen kerran Tallinnan loistavassa Vegan restoran V. ssä (Jos muuten liikut Tallinnassa päin, kannattaa ehdottomasti käydä - ruoka on todella hyvää ja siitä ovat tykänneet myös lihansyöjät)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.