jasitruuna - tuo lyömätön yhdistelmä, joka täydentää toistensa makuja. Idea tähän kakkuun syntyi, kun pääsin Blogiringin kautta maistelemaan ja testailemaan Pandan tänä keväänä lanseeraamaa Lakritsifudgea
Leipoessa on tullut kokeiltua monia eri makeisia ja keksejä aina Kitkateista Snickersiin ja Kindereistä Oreoihin, mutta nyt sain taas kaksi kärpästä yhdellä iskulla tällä täyteläisellä Fazerina juustokakulla, jossa on käytetty Fazerina-keksejä ja Kismettiä
Lisää sitruunaraasteja mehu. Eilen sen siis tein jääkaappiin ja tänään sitä söimme. Minun on pitänyt jo yli vuoden testata tätä sitruunaistajuustokakkua, jonka reseptin löysin Suklaapossun
F. a. z. e. r. i. n. o. y. k. s. l. m. p. u. t. j. ä. h. T. ö. c. v. ,. g. d. K. 2. 5. 1. 0. (. ). M. R. O. -. 8. 4. P. f. H. x. J. 3. A. ) l. d l. c m. r k
Raikkaat ja hedelmäiset juustokakut ovat ihania ♥ Teen useimmiten mango- tai persikkajuustokakkua, mutta omille kolmekymppisilleni halusin kokeilla jotain uutta
Ekalla kerralla Dooley´s toffeelikööristä syntyi karpalo fudgea ja nyt juustokakku purkkiin. Keksipohjan olisi voinut tehdä myös voin kanssa, mutta kun pohjalle kaataa Dooley´siä ei voi käy enää mielessä
Vatkaa tuorejuusto, jogurtti, sokerit, perunajauhotjasitruunan mehu keskenään kunnolla sekaisin. Kakkupohja, joka maistuu kaurakeksille sekä pehmeä, suussa sulava
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.