Panna cotta H. e. l. p. o. j. a. y. k. s. i. n. r. t. ä. u. m. J. h. P. c. ,. v. M. 5. d. 1. 2. L. K. g. ö. d l Karppiherkkuja
Vadelma-valkosuklaa pannacotta V. a. d. e. l. m. j. v. k. o. s. u. t. n. y. i. ä. r. h. S. p. ö. P. A. g. 2. (. ). 1. /. 5. 0. 3. J. ,. K. L. 4. T. c. B. f. R. '. q. -. d l Sapuskalle!
PEHMEÄ MASCARPONEVAAHTO T. ä. m. i. h. a. n. s. t. u. l. v. j. k. r. o. y. e. ö. p. ,. V. d. R. c. N. ). J. M. A. S. C. P. O. E. H. 2. K. 1. (. -. 3. D. g. d l. t l Rakkaudesta ruoanlaittoon
MANGO-MASCARPONEVAAHTO 1. t. u. o. r. e. m. a. n. g. i. l. k. s. ä. y. 2. 5. 0. c. p. -. j. d. h. v. ö. (. D. ). S. K. I. V. ,. 3. R. 4. M. L. H. 6. T. –. /. w. f. 8. P. d l Varsinainen sekametelisoppa
Hedelmäinen mascarponejälkiruoka Ranskassa riittää tuoreita ja paikallisia hedelmiä, joten niiden ympärille on helppo tehdä vaikkapa herkullisia jälkiruokia Jupen keittiössä
Mansikkaa, raparperia, marenkia ja mascarponevaahtoa Mansikkaa, raparperia ja mascarponevaahtoa. Jo joskus tämän blogin alkuaikoina olen julkaissut artikkelin mansikoista ja mascarponevaahdosta ja tuo ohje on aina vain, vuodesta toiseen blogin suosituimpia Gurmee