Mitä sitä tänään syötäisiin. Se jokaisen päivän ilon aihe. Tehtiin Antin kanssa pitkästä aikaa lihapullia ja halusin jakaa teille tämän hyvin simppelin ja helpon reseptin
O. i. v. a. l. s. n. j. u. r. ,. e. t. ä. m. f. p. o. k. A. h. L. N. y. ö. V. (. 8. ). -. 2. d. 1. /. 5. 3. g. b. H. 0. S. T. I. K. P. J. M. E. a l. d l. t l
Sekoita pilkottu sipuli, valkosipuli ja timjami jauhelihan joukkoon ja mausta suolalla. Anna taikinan maustua hetki ennen paistamista ja pyöritä siitä tasakokoisia pyöryköitä
Leikkaa paistin kalvot kevyin viilloin poikki ja suolaa lihojen pinnat. Anna maustua huoneenlämmössä pari tuntia ja grillaa muutamia kertoja käännellen kunnes lihan sisälämpö on noin 55 astetta
Iltaa ystävien kanssa juhlistetaan maistuvilla graavilohiruisnapeilla ja kuohuvalla juomalla. Graavilohiruisnappeja varten graavataan lohta ja valmistetaan aromaattinen palsternakkapyree
Toisinaan on hyvä vaihtaa liha kasviksiin, vaikkei lihatonta lokakuuta viettäisikään. Pinaatti- ja porkkanaohukaiset ovat aina kuuluneet omiin suosikkeihini ja koska nämä ohukaiset ovat mielestäni niin hyviä, ajattelin jakaa reseptin täällä uudestaan sen ajankohtaisuuden vuoksi
PRAISE SEITAN. Niin jotta minkäslaista joulua teillä. Täälläpäin osittain perinteistä, osittain uutta. Vegaaneille ja verenhimoisille lihansyöjille, molemmille löytyy naminami-herkkuja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.