O. l. t. i. n. ä. s. k. e. a. y. p. u. r. j. v. o. m. T. ,. h. N. d. K. D. A. c. 2. 4. ½. 1. 0. g. (. ö. ). 7. 5. -. V. Y. S. L. f. M. I. H. i l. d l. t l
T. e. i. n. I. t. s. ä. y. p. v. a. o. k. j. u. l. m. r. -. (. ). O. J. P. h. f. ,. 1. 5. 0. g. 2. 4. d. /. M. V. K. L. S. ö. b. c. &. B. w. N. x. d l. t l
Vajaat kymmenen vuotta sitten carpacciota löytyi paljon ravintoloiden alkupalalistoilta. Meillä syötiin hiljattain hirvenlihasta tehtyä carpacciota, koska olimme onnekkaita ja saimme tänä vuonna pakastimeen myös hieman hirven sisäfilettä, jota en millään raaskinut kypsentää
Carpaccion kastikeen ohjeen otin täältä. Perjantaina vietettiin iltaa miehen kanssa kahdestaan. Pakkasesta löytyi reilun 200g pala naudan sisäfilettä, josta syntyi meille alkupala
Säväyksen siihen tuo likööri, jossa appelsiininlohkot käyvät kylpemässä. Tarvitset sitä appelsiinin kuorimiseen ja siihen, että irrotat appelsiininlohkot kalvoistaan
Kun tatteja tulee paljon ja pakastin pursuaa kantta myöten, voi vielä kokeilla jotakin erilaista. Tätä ei meillä kotona syöty - nykyajan turhuuksia tämmöset karpatsiot
R. a. k. s. t. n. l. e. h. i. ä. K. O. d. u. r. m. ,. o. p. j. ö. y. v. J. T. A. -. P. 1. 7. 5. g. /. 2. 0. (. ). 3. S. L. V. M. N. H. d l. t l. g ). s e
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.