Sunnuntailounas: karitsan sisäfilettä, maa-artisokkarisottoa ja punaviini-mustaherukkakastiketta
Crème de la crème
Crème de la crème
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 rkl voita
  • 1 punasipuli
  • 1 dl punaviiniä
  • 2 dl vettä
  • 1 tl härkäfondia
  • 1 rkl mustaherukkahilloa
  • 40 g voita
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 sipuli silputtuna
  • 1 valkosipulinkynsi murskattuna
  • 275 g risottoriisiä
  • 1,2 dl valkoviiniä
  • 2 tl
  • 40 g parmesaania raastettuna
  • suolaa ja mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.