Huuhtele pinaatit ja ryöppää ne suolalla maustetussa vedessä (esimerkiksi riisin kanssa, en tullut huomanneeksi itse tuota, tai jätä ryöppäämättä), valuta
Hauduta pari minuuttia tai grillaa uunin grillillä. Leikkaa kuhafileet ruodottomiksi, raasta kesäkurpitsa, kuori ja pilko sipuli ja purista sitruunasta mehu
Laita pannulle nokare voitaja öljyä, paista fileitä n. nokare voita sekä öljyä kalan paistamiseen. Kokoa annos ja leikkaa lohko sitruunaa tai limeä jokaiselle
Kuumenna pieni paistinpannu kovalla lämmöllä ja lisää siihen nokare voita. voita paistamiseen. Sekoita vermutti (tai valkoviini) kalaliemeen kattilassa ja keitä kokoon niin, että jäljellä on noin puoli desiä
Mittaa laakean kasarin tai paistinpannun pohjalle noin sentin kerros kalalientä. Tarjoa höyrytetty kuha belugalinssien ja voi-valkoviinikastikkeen eli beurre blancin kanssa
Kuumenna paistinpannu keskilämmölle/kuumalle ja lisää nokare voita. Paistamiseen voita. Kalatiskille mentäessä tulee nimittäin valittua yleensä silakkaa, siikaa, turskaa, lohta tai kirjolohta
Kuumenna pinnoitettu paistinpannu erittäin kuumaksi ja lisää kirkastettua voita. Sitä halusin ehdottomasti kokeilla, joten käväisin Hakaniemen hallissa ja löysin Ekströmiltä reseptin vaatimaa nahallista kuhaa
Tämä resepti on täynnä puhtaita, suomalaisia makujaja se sopii loistavasti viikonlopun ruoaksi. Kotiimme päätyi Vesa Laitisen jaMaija Tammen yhdessä tekemä keittokirja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.