ulkofile ja kuitenkin todella hyvää lihaa. Suutuntuma oli että todella pehmoista lihaa mutta maku oli vähän liian teollinen mun/meidän makuun kun ollaan totuttu ihan suola-pippuri linjalle
2. h. e. n. g. l. B. i. s. o. p. v. t. k. b. j. ä. u. a. r. /. ö. y. m. 1. ). K. L. ,. -. (. d. P. M. Ä. 3. T. f. 4. H. ’. ½. 0. V. 5. 8. S. J. I. c. D. O. –. R. A. d l. c l
Hirvenjauhelihapihvit saavat makua punajuuresta. Sen vahvuuksia ovat upea väri ja maukas aromi. Nosta jauhelihahirvenjauheliha huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen valmistusta
Käsi pystyyn, kenelle on jäänyt traumoja koulun Lindströmin pihveistä. Mutta tiesittekö - ne koulun vaaleanpunertavat kummajaiset eivät ole Lindströmin pihviä nähneetkään
Ensimmäinen kokeiluni Safkaa-kirjasta. Jotenkin tosi ihanaa arkiruokaa ja pihvitaikina on helppo valmistaa vaikka edellisenä päivänä kaappiin ja paistaa sitten nopeasti lounaaksi
Uusi hirvestyskausi on aluillaan, ja viimevuotiset lihat on aika käyttää pois. Halusin ehdottomasti käyttää hirven jauhelihaa sellaiseen ruokaan, jossa se ei korvaa nautaa, vaan jossa sen hienostunut riistan maku pääsee oikeuksiinsa
S. t. r. o. g. a. n. f. p. i. h. v. e. ä. k. s. l. m. j. ,. -. N. u. y. d. K. J. M. z. ö. _. T. R. O. G. A. F. P. I. H. V. 1. 9. 0. 5. /. 2. L. E. =. 3. 4. (. ). D. c. _ g. k g. d l
Lindströmin pihvit on mun suosikkeja, mutta niitä tulee tehtyä tosi harvoin. Joskus olen tehnyt pihvejä myös murekemuotoon, mutta tällä kertaa päätin kokeilla Safkaa-kirjan ohjetta
L. i. n. s. d. t. r. ö. m. p. h. v. o. a. l. e. u. k. ,. ä. (. j. y. ). E. M. T. K. 8. 0. g. -. 3. 5. 1. 4. S. w. V. P. A. 2. 9. 6. %. F. c. b. ) L. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.