Jouluiset kovat, sitkeät toffeet
Suklaapossun leivontablogi
Suklaapossun leivontablogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 70 kpl
  • 1.4 dl kuohukermaa
  • 0.7 dl glukoosisiirappia
  • 1.4 dl tummaa siirappia
  • 1.4 dl sokeria
  • 2 mm kanelia
  • 2 mm jauhettua inkivääriä
  • 2 mm jauhettua maustepippuria
  • 1.5 mm suolaa
  • 1 mm inkivääriä
  • 20-25 minuuttia, kunnes mittari näyttää 127 astetta (mun mittari näytti näin, mutta tein myös varmuudeksi tippatestin). Jos et
  • 20 cm vuokaan ja tasoita pinta nopsaan

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.