Mietin yhtenä päivänä, mitä leipoisin, jotta voisin kokeilla ruusukuvioista silikonivuokaani. Katsoin muffinssiohjeita netistä ja löysin Sumin sörsselit -blogista maukkaan pätkis-muffinssireseptin
Minttusuklaakuppikakut ovat yksiä suosikeistani ja päädynkin tekemään niitä yhä uudelleen. Minttusuklaakuppikakut(24 kpl minikokoisia, 6 kpl normaalikokoisia)1 3/4 dl jauhoja1 tl leivinjauhetta3/4 dl sokeria1,5 rkl kaakaojauhetta1 tl vaniljasokeria1/2 dl mariannerakeita1/2 dl maitoa50 g sulatettua margariinia1 kananmunaSekoita kuivat aineet keskenään. Minttusuklaakreemi150g margariinia3 rkl kaakaojauhetta1,5 dl tomusokeria2 ml piparminttuaromia tai 1/2 ml piparminttuöljyä2 rkl huoneenlämpöistä vettäOta margariini huoneenlämpöön hyvissä ajoin, jotta se on pehmeää kreemin valmistamista varten
Pilko minttusuklaa ja tummasuklaa pienemmiksi paloiksi. Olen jo pitkään käyttänyt Maraboun Premium-sarjan tuotteita, 70% ja 86% tummia suklaita, ja nyt olen ihastunut kyseisen sarjan Cocoa Mint-minttusuklaaseen. Ehdottoman hyvä maku tryffeleiden täytteeseen, makua ohennettiin hieman käyttämällä massaan vain 1/3 minttusuklaata, loput tavallista 55% tummaa suklaata
Terveisiä minttusuklaareseptin luojalle, me likes. MINTTUSUKLAARUUDUT (pellillinen). Kuuden viikon remonttievakon jälkeen pääsimme vihdoin takaisin omaan kotiimme, jossa saamme nyt ihastella upouutta kylpyhuonetta