Tein perheelle iltapalaksi kinkkupiirakkaa. Pohjana helppo kaurainen piirakkapohja, täytteenä kinkkua, persikkaa, paprikasuikaleita, Kotigastronomin kuivattua tomaattia sekä toisessa piirakassa aurajuustomurua ja toisessa fetajuustoa
Tein synttäreille toiseksi suolaiseksi tarjottavaksi tämän juustoisen kinkkupiirakan. Pohjaksi tein lempparini eli rahka-voitaikinan, tällä kertaa graham- ja ruisjauhoilla muokattuna
Moi. Tein yksi päivä ihan peruskinkkupiirakan jonka pohjan tein hieman terveellisemmin. En muista koska viimeksi olisin tehnyt suolaiseen piirakkaan ihan pelkillä vehnäjauhoilla pohjan
Moiks. Tämä iltapalapiirakka syntyi yksinkertaisista aineksista ja hetken mielijohteesta piirakan pinnalle laittamani paahdettu sipuli osoittautui napakympiksi
Pohja. 200 g margariinia. ½ dl venhäleseitä. 3½ dl vehnäjauhoja (sekoita margariini, leseet ja jauhot). 1½ rkl vettä (lisää vesi ja taputtele taikina voidellun ja korppujauhotetun vuoan pohjalle)
Juhliin pientä suolaista helposti. Pohja oli tosi hyvä, veikkaan syylliseksi oikeaa voita ja uunipeltiä, siinä kun paistuu paremmin kuin piirakkavuoassa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.