/. /. /. /. /. /. /. /. /. /. /. /. /. /. /. /. /. /. /. /. /. /. A. m. e. r. i. k. a. l. s. t. u. o. v. ä. y. ö. n. h. ,. j. P. p. f. c. d. N. -. T. V. L. K. O. S. U. E. I. 3. 4. 1. 0. g. 5. 2. (. ). M. C. R. H. W. b. w. x. q. 6. 7. °. F. G. 8. 3 l. t l. d l
Aubergines with Romesco sauceand yoghurt tahini dressing. I followed the recipes almost literally but exchanged dill to cilantro and topped aubergines with crumbled Greek Saganaki cheese
I´ve always made pasta/maccheroni casseroles in milk or water but then I stumbled on an excellent recipe by Alexanderand Hanna Gullichsen (I´m afraid their book hasn´t been translated into into English
If the damage has been done, melt some butter and eat waffles with melted butter. while taking pics of the dish, do not turn your back on the kettle with Bearnaise sauce in it
Slice white radish into long, thick slices. Sprikle with soy sauceand sushi vinegar. We've tried several of soy sauce's but decided to stick with good, old Kikkoman
Having added the spices, I put yet a little creamand added the cube. The reason why we chose couscous this time was that we wanted the food to get ready in a short time, but rice and potatoes would also do with this sauce
Karitsan sisäfile ja peruna-fenkolipaistos. Karitsan sisäfilee kypsyy pannulla niin nopeasti, että sitä ei kannata alkaa paistamaan kovin paljon aikaisemmin kuin vuoka on valmista
/. L. a. u. r. C. l. d. e. i. n. F. c. h. o. t. H. m. -. s. j. p. y. ö. ä. k. v. T. V. ". g. w. W. ,. R. S. J. ). N. O. Q. A. U. I. E. G. (. 6. 4. 0. b. 1. 2. +. 5. K. P. 8. M. 3. k g. m l. d l
Karitsan sisäfile ja peruna-fenkolipaistos. Karitsan sisäfilee kypsyy pannulla niin nopeasti, että sitä ei kannata alkaa paistamaan kovin paljon aikaisemmin kuin vuoka on valmista
/. T. ä. m. n. k. e. v. p. a. r. s. o. i. l. u. t. K. d. ,. h. P. ö. y. j. V. -. c. g. N. S. ". H. M. A. (. 5. ). E. F. w. O. I. 1. 3. ½. 2. m i. d l. r k
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.