eli oikeastaan pinaattikeittoa lasagnelevyjen välissä. Tästä voi tehdä helpon, tai astetta vaikeamman version (valkokastikkeen teko, tai pinaattikeiton teko kun vaatii viitseliäisyyttä ja kärsivällisyyttä sekoittaa maitoa ettei se pala pohjaan)
Suklaa-mascarpone- eli ballerinakakun pohjat on paistettu kolmessa minivuoassa (halkaisija 12 cm), mutta mutta voit tehdä pohjan yhdessä vuoassa (halkaisija 22 cm)
Jouluun liittyy paljon muistoja yhdessä tekemisestä, leipomisesta, askartelusta ja herkuttelusta. 4. luukun kohdalla halusinkin palailla takaisin lapsuuden herkkuihin ja mieleeni tuli suklaakookospallot
E. d. e. l. i. s. t. ä. j. u. o. k. a. n. ,. h. m. T. p. v. O. C. f. ö. y. I. r. R. G. g. P. 1. 7. 5. 6. 2. 0. F. V. K. 4. H. N. L. S. (. ). A. d l. t l
K. a. i. k. l. ä. h. t. r. e. s. p. R. v. o. n. m. J. u. y. ö. j. P. M. d. O. -. b. g. f. c. ,. N. *. A. Ä. H. I. V. C. E. T. 1. 0. 2. 5. L. S. 7. F. d l. t l
L. ä. h. i. a. k. o. n. t. u. l. e. y. r. m. p. j. s. d. v. H. ,. N. S. I. T. R. U. A. K. P. 7. 5. g. V. 2. 3. ½. 1. (. ). M. 0. f. /. c. E. 4. ö. -. d l. t l
Minttusuklaakonvehdit. Testasin jo muutama viikko sitten kahta hankkimaani konvehtimuottia. Toinen oli silikoninen sydänmuotti ja toinen muovinen puolipallo-muotti