From Äijäruokaa. From Äijäruokaa. Lohi thaityyliin. Alexander ja Hanna Gullichsenin kirjassa Safkaa - Parempaa arkiruokaa on monia hyviä reseptejä ja viimeisin kokeilu oli Pintapaistettua lohta limetti-chililiemessä
Tämä on taas sarjassamme niin äijäruokaa kun voi vaan olla. Mies rakastuin tähän ihan kokonaan, minä söin muutaman palan ja totesin, että ei ole mun ruoka
From Äijäruokaa 2014-11. From Äijäruokaa 2014-11. From Äijäruokaa 2014-11. From Äijäruokaa 2014-11. Kanansiivet saavat minut aina muistoissani Kanadaan, jossa vietin vuoden Rotari-vaihto-oppilaana lukion ensimmäisen ja toisen luokan välissä
Syksy. Punakaali. Dude food. Ja kauden kasvikset. Näistä on tämä kattaus koottu =). Fyysisesti kattaus tuli koottua jo elokuun puolella, mutta nyt vihdoin sille löytyi myös aika ja paikka blogissa
Vihreitä papuja, lähde Spedona, CC-lisensoitu. Palkokasvit sopivat monen ruoan lisukkeeksi ja eräs mainio tapa valmistaa vihreitä papuja on Ranskalaisen keittiön salaisuudet -kirjan resepti vihreät pavut englantilaisittain
From Äijäruokaa 2012-12Syksyllä plantaasin väki kokoontui kekriin. Vaikka plantaasilla ei viljaa viljelläkään eikä panimokoaan ole näkynyt oli minun panokseni syötäviin olutleipä
Kun matka Pariisiin on lähitulevaisuudessa, kaupungissa ja maassa, jossa en ole koskaan vieraillut, niin kotikeittiön ruokalista on livennyt varsin ranskalaiseksi
Kävin poikkeuksellisesti oopperassa yksin, joten aloitin Bryggerin keittiöpäällikön Ali Suvialan Gastropub kotikeittiössä -kirjan selaamisen jo bussimatkalla kotiin
Olen. nyt kohta kaksi vuotta ollut hoitovapaalla ja kävin tällä viikolla pitkästä. aikaa työpaikallani. Kun tiedustelin rakkailta työkavereiltani seuraavatko ne
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.