Viime laskiaisen hujakoilla tukholmalainen kondiittori Mattias Ljundberg (Tösse bageriet), keksi taivuttaa ruotsalaisen semlan eli laskiaispullan uuteen muotoon, jolloin syntyi Semmel-wrap eli suomalaisittain tietenkin laskiaispullawrap
Tänään syödään sorsaa, vihdoinkin voisi sanoa. Tästä viikonlopun ruokakirjoittelusta on tullut jo tapa ja vaikka ulkona oli lauantaina kaunis aurinkoinen päivä niin en löytänyt lintuja kuvattavaksi, joten kuvataan sitten viikonlopun ruoat
Oheinen kirsikkakakku oli se, mitä siitä oli jäljellä, kun vein sen iskälle tammikuussa. Noh, ei me koko kakkua oltaisi kolmistaan äidin ja iskän kanssa saatukaan tuhottua
Meillä on kylmäsavustettu lohta ahkeraan. Joka aamu alkaa koiralenkin ja elukkahommien jälkeen saaristolaislimpunsiivulla, jossa on kylmäsavulohta ja itse hapatettua kurkkua päällä
Mediassa on ollut nyt paljon puhetta ravintosuosituksista. Mä ite oon oppinut ravintosuositukset mun Shaw Academyn ravintoneuvojaksi valmistavalla kurssilla, missä käytiin läpi uusimpia, viime syksynä Australiassa julkaistuja ravintosuosituksia
Lapsetkin tokaisivat “oot iskä aika erikoinen kun otit paistinpannun, muut iskät olisivat varmasti ottaneet partakoneen, vaikka kyllä me se tiedettiin”
So first of all, I've decided to write only English on my blog from this day. Why. Because I find it easier and it's a good way of learning more English
Meillä on vaan koko viikon vieraillut tääkkä oksu-tauti ja niinhän se meistä viimeisen kaatoi juuri silloin lauantaina petiin, eli iskä oli pois pelistä koko päivän
Eilen vietettiin iskän synttäreitä. Iskä hemmotteli meitä aivan mahtavan hyvällä metsopaistilla. Ei kyllä turhan usein saa syödä noin herkullista riista ruokaa
Äippä taisi keitellä suurimman osan mehuksi ja minä yritin taikoa herukoista vielä viimeisten oman maan mansikoiden kera jotain elämää suurempaa pirtelöä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.