Joko marsalaviinillä (käyttäen sabayon keltuaisia ja sokeria, joiden joukkoon yhdistetään loput ainekset) tai yksinkertaisesti yhdistämällä monta eri vaahtoa ja maustetamalla lorauksella konjakkia
Nana onvähän herkkä näille eriteasioille…). Jos minun pitäisi nimetä yksi leivonnainen, joka kuvastaa lapsuuttani ja joka on minulle muita tärkeämpi, olisi se ehdottomasti äidin leipoma raparperipiirakka
Tänään tuli tieto, että parin viikon sisällä Kääpiölinnassa alkaa seuraava myllerrys. Eipä sinne vieläkään neliöitä tule lisää, mutta jos siitä tulisi edes vähän käytännöllisempi ja turvallisempi noiden vesieristysten myötä
ja raaka-aineiden suloinen sympatia takaa hampurilaisen suosion vuodesta toiseen. Kiukuissani olen kuitenkin huomannut, että lähestulkoon kaikissa resepteissä
Äiti tosin olisi kaivannut kyytipojaksi marjoja ja kermavaahtoa, mutta musta se oli hyvää just noin. Pätkis -mokkapalakakku, kylläpä meikkis taas keksi kakulle nimen, kunnon nimihirviö, mutta hei eihän se nimi miestä pahenna vai menikö se sananlasku ees noin, no enivei
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.