Kuha sai kaverikseen parsaaja mamman vinkkaamaa sitruunaista voikastiketta. Elämäni paras kalaruoka tuli syötyä viime viikolla jaajatelkaas, ihan omalta pannulta vielä valmistettuna
K. o. k. e. i. l. n. j. ä. r. a. t. h. d. s. Y. v. u. ,. O. p. ö. y. E. F. c. b. G. &. -. m. J. N. I. S. T. U. L. /. w. g. f. _. =. 1. 0. 5. 4. 7. 8. 9. 3. %. B. 2. A. 6. D. P. R. M. H. (. ). '. z. W. x. C. B %. A %. o g
nippu vihreää parsaa (n. Nypi lohesta ruodot ja pyyhi kalafile siistiksi. Leikkaa kolmeen samankokoiseen palaan, asettele palat uunivuoan pohjalle, rouhi päälle suolaa ja mustapippuria
Kastikkeeksi luulin laittavani hollandaisekastiketta, mutta koska maustoin kastiketta sitruunamehun lisäksi myös kuivatulla rakuunalla, tulinkin ilmeisesti laittaneeksi bearnaiskastiketta
Veikkaan, että useamman viikon ajan meillä taas syödään parsaa nippu jos toinenkin. Nyt kuitenkin kaupassa oli jo parempaa parsaa edulliseen hintaan, joten pakkohan se parsakausi oli aloittaa
J. o. s. j. k. u. n. h. m. a. t. l. i. e. ä. ,. r. p. y. v. T. d. ö. K. P. N. U. (. 4. ). 1. g. f. 3. -. *. 7. 5. 2. S. M. L. 0. H. R. &. /. V. E. O. A. 8. W. Y. k g. d l
vihreää parsaa. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää mausteet ja parsat. valkoista parsaa. Keitä parsoja noin viisi minuuttia tai kunnes tangot ovat juuri ja juuri kypsiä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.