Laita tarjoiluastioihin kerroksittain ensin piparimurskaa, sitten puolukkavaahtoa ja suklaavaahtoa. Joulupöydän jälkiruokana tarjosin tänä vuonna puolukka-trifleä
) Resepti on sovellettu Kotilieden Suuren keittokirjan kevyt puolukkavaahto -ohjeesta. Tämän marjaisan jäkiruoan tekaisin, koska minulla sattui olemaan yksi ylikypsä banaani, josta täytyi päästä eroon
Jos haluat puolukasta gourmeeta, tässä yksi suosikkiohjeeni. Puolukan kirpeys taittuu valkosuklaalla, ja vaahto on satumaisen pehmeää turkkilaisen jogurtin ja kermavaahdon johdosta
Hienonna jäiset puolukat monitoimikoneessa. Lisää sokeria ja valkuaiset koneen käydessä. Valkuaiset vaahtoutuvat kuohkeaksi vaaleanpunaiseksi vaahdoksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.