perjantai 3. huhtikuuta 2015. Sitruunajuustokakku turkinpippurisella pohjalla / liivatteeton. Onko teillä jo Pääsiäisen leivonnaiset jo mietitty ja päätetty
Sitruuna ja marenki on makuyhdistelmä, joka toimii poikkeuksetta lähes aina. Aineksista voi tehdä yhden ison piiraan tai pieniä tartaletteja minimuffinssivuoassa, kuten mä tein
Halusin tehdä omenoista jotain täysin erilaista, MUSTAA hilloa. Ajatus lähti siitä, että kakkuun piti saada salmiakin makua hillomaisesti levittyvässä muodossa
Nämä sitruunatartaletit ovat sitruunanystävälle taatusti mieleisiä. Makeankirpeän sitruunatäytteen kruunaa vaahtokarkkimainen sveitsiläinen marenkikuorrutus
Meillä juhlittiin perheemme ensimmäisiä rippijuhlia tänä kesänä. Kesä oli muutenkin kiireinen ja sain jälleen stressin kehitettyä melkein asiasta kuin asiasta
Nyt on sitten kerroskakkukin tehty kotona. Kerroskakkuja on tullut tehtyä kyllä aiemminkin muutamia kertoja, mutta jostain syystä kotona se on sitten jäänyt tekemättä
Appiukko täytti pyöreitä elokuussa ja leivoin sen kunniaksi kaksi kakkua. Janne on perinyt sokerihiirigeenit isältään, eikä appiukolle teekään lainkaan tiukkaa syödä levyllinen tummaa suklaata yhdeltä istumalta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.