Ruskista jauhelihapannulla. suolaa. Kiehauta kattilassa vesi jaliemikuutiot. Lisää kiehuvaan veteen Peruna ja keittokasvispussi, paistettu jauhelihaja tomaattisose
l. l. l. l. l. l. l. l. l. L. l. l. l. l. L. l. l. l. l. l. l. l. L. l. l. l. l. l. l. l. l. L. l. l. l. l. l. l. l. l. L. l. l. l. L. l. l. l. l. l. l. l. l. l. L. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. L. l. l. l. l. l. l. l. L. l. l. l. l. l. l. l. l. l. L. l. l. l. l
Jauhelihastavalmistinmeksikolaistajauhelihakeittoa. Kaupallisessa yhteistyössä Atrian kanssa pääsin tutustumaan Atrian jauhelihan pakkausuudistukseen ja tietenkin valmistamaan myös oman jauhelihareseptini
l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. L. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l
l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. L. L. l. l. l. l. l. l. l. l. l. d l. t l. l. t l. l. l. l. l. l. l. l. L. L. l. l. l. l. l. (. A. t. r. i. a. n. o. h. j. e. ,. m. u. k. ). 4. 0. g. 1. %. s. v. 2. p. ä. 6. d. y. ö. b. -. K. M. R. 7. c
l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. L. l. l. l. L. l. l. l. l. l. l. l. l. L. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l
Nyt teki mielijauhelihakeittoa. Jauheliha, se suomalaisten arkiruuan perusta. (purjosipulia). Jaa. Itsekin teen viikolla aika paljonkaikenlaistajauhelihasta
l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. L. L. L. L. L. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. L. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. L. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l
Arkipäivän nopeana ruokapelastajana toimii meillä useinkin jonkin sortin jauhelihakeitto. Chilit on ihan ite kasvatettuja viime kesänä jasyksymmällä ne sitten kuivatettiin
Leikkaahirvenlihasta ohuita viipaleita kastikkeen jajoululaatikoiden kanssa tarjottavaksi. Kun arvioit paistin olevan kypsä, työnnä siihen paistilämpömittarija tarkista sisälämpö
l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. L. l. l. L. l. l. L. l. L. l. l. l. l. l. L. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. L. l. l. L. l. L. l. L. l. l. L. l. T. ä. m. o. n. t. a. s. j. v
l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. L. l. l. l. l. L. l. l. l. l. l. l. l. l. t l. t l. l. l. l. l. l. l. L. l. l. l. L. l. M. a. u. k. s. j. m. t. e. i. n. o. ä. p. v. T. r. ö. O. 1. h. b. 2. -. 3. y. d. c. 4. 0. g. R. K. ,
l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. L. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. L. l. l. L. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. L. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. L. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l. l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.