Ollaanpas nyt rehellisiä. vaikka sitä kuinka köökissä kikkailisi ja hifistelisi hienojen ainesten ja leivonnaisten kanssa, on meillä kaikilla varmaan ainakin yksi resepti, jonka otamme aina suoraan paketin kyljestä
Ihastuttava blogitoverini, kaimani, hiusvärikaksoseni Anni heitti minua blogihaasteella, joten teenpä sen tähän loppuun, kun se ei kovin monimutkaiselta ja pitkältä vaikuttanut - kolmeen kysymykseen vastaaminen ei ehkä ole liikaa pyydetty, sen sijaan eteenpäin heittämisen jätän välistä
” Mulla menee yleensä kuppi nurin samantien tuon kysymyksen jälkeen, ja vastaus on usein enemmän tai vähemmän sarkastinen ”Mitä jos kokeilisit syödä ruokaa
Kakun nimi on ehkä hiukan harhaanjohtava, sillä tämähän ei ole pelkästään moussekakku. "Virallisen" määritelmän mukaan valkosuklaakerros tässä reseptissä on itse asiassa crème bavaroise, ja mansikkakerros sitten taas on mousse
Alunperin, muistaakseni vuonna 2010 tai 11 rakensin konseptin tehokeinoksi ravintovalmennettavilleni, jotka olivat jo tutustuneet ruokavalioon peruspaleovalmennuksen kautta ja noudattaneet sitä useamman, vähintään 3 kuukauden verran
Gluteeniherkille sopivat ’viljat’ ovat tosiasiassa siemeniä, joten niiden proteiinipitoisuus on kohtuullisen korkea (2dl keitettyä kvinoaa sisältää 11 g proteiinia) kun taas rasvojen osuus taas jää suhteellisen pieneksi. 11 g
Niin kuin edellisessä postauksessa kerroinkin, mieheni syntymäpäiväkahveille tehtiin juustokakkua. Tämä on edelleen Chocochilin ohjeella tehty, kuten edellinenkin
Sen kaikkein polttavimman kysymyksenkin käsittely on aloitettu jo hyvissä ajoin. Ruotsalainen sillisalaatti on joulupöydän klassikko ja valmistuu helposti Ahdin valmiista sillifileistä
Katselin kerran yhden illan päätteeksi Göteborgarea syvälle silmiin, tartuin häntä kädestä ja kuiskasin sieluikkaimmalla äänelläni kohtalokkaan kysymyksen
Tottahan se on. Useimmat kauppojen gluteenittomat leivät ovat aika kamalia. Tunnen keliakiaa sairastavia, jotka ovat luopuneet leivästä kokonaan tämän takia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.