127 - resepti: intialainen pähkinäsalaatti ja broilerin sisäfilee sekä lempeän tulinen mangokastike
Hannamaria
Hannamaria
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 dl korianteria,
  • 1 dl minttua,
  • 1 pss lehtisalaattia,
  • 1 dl suolapähkinöitä
  • 1 pieni punainen chili,
  • 1 dl mangososetta,
  • 1/2 limetin mehu,
  • 1/2 dl oliiviöljyä,
  • 1/4-1/2 tl suolaa,
  • 1/4 tl mustapippuria
  • 4. Jos haluatte tehdä kanaa salaatin kanssa niin kannattaa joko heti mangokastikkeen teon jälkeen laittaa pannu kuumenemaan ja paistaa kanat siinä salaatinteon sivussa. Jos ne tulevat ennen salaattia valmiiksi, kannattaa nostella ne lautaselle ja vuorata se foliolla. Näin ne pysyvät lämpiminä eivätkä jatka kypsymistä ja mustumista pannulla.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.