Joulua tuutataan taas täysillä, joten vaikka alkukuusta hieman innostuin paleoliittisen joulumenun suunnittelusta ja kokkailusta, niin ehdin jo joulujoulujoulu -toitotuksen keskellä kyllästyä koko aiheeseen
Eipä hätää, tässä nimittäin takuuvarma kasvisillallishitti ja vieläpä sesongin raaka-aineista. Noh, lopulta päätös ei ollut edes vaikea, perjantai-ilta, kerrankin tarpeeksi kiireetöntä aikaa ja rentoa musiikkia taustalle, todellista ruoanlaittofiilistelyä siis
Teen reseptin lisäämällä jokaisen ohjeessa käyttämäni ruoka-aineen painoineen reseptiohjelmaan, nimeämällä sen ja kirjoittamalla pienen ohjeen aterian valmistamisesta
225-250 g vehnäjauhoja. 225-250 g vehnäjauhoja. Serinakakut ovat hyviä. Fariinisokeri antaa niille ihanan syvänmakean maun ja mantelinrouhe päällä kruunaa koko herkun
Myöhemmin selvisi, että se olisi pitänyt laittaa uuniritilälle ja paistaa ylä- ja alalämmöllä, ei kiertoilmalla, mutta eipäs tästä vahinkoa tullut, sillä leipä oli ihanaa
Asettele omput myslin & banskujen päälle ja lorauta siirappia tahi hunajaa omppujen pinnalle. Osasta vaimon Instagramiin (@lapsellistablogi) levinneestä elintarvikkeita käsittelevästä #ChezHenkka-kuvamateriaalista on kaivattu lisäselvitystä, ehkä jotain reseptejä
maldon-suolaa. 600-700 g. Grillattu kuha kaipaa mausteekseen vain suolaa, pippuria ja oliiviöljyä. Puhdista grillin ritilä oikein puhtaaksi ja öljyä se
Oletko kokeillut paahtaa kvinoaa. Se alkaa kuumetessaan paukahdella kuten maissinjyvät. Valitettavasti joudun tuottamaan sinulle pettymyksen, ihan popcornille korvaajaa näistä siemenistä ei ole, kun ovat kokonsa puolestakin niin pieniä, eivätkä avaudu poksahtaessaan ihan samalla tavoin kuin maissinjyvät, mutta nam nam minkä makuyhdistelmän näistä sainkaan loihdittua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.