Aivan loistavaa. Hei, nyt voit äänestää omaa suosikkiasi tuunatuista gluteenittomista Moilas riisipiirakoista ja samalla osallistua 100 euron lahjakortin arvontaan. 150 g emmental-mozzarellajuustoraastetta. ½ pkt (à120g) mozzarellaa. ½ pkt (à120 g) mozzarellaa. 150 g. 120 g
115 g voita. 160 g jauhoa. Kauli taikina paksuksi levyksi, taittele ylhäältä noin 1/3keskelle, alhaalta samoin. 3 munankeltuaista. 1 tl maissitärkkelystä. Paista 175 asteessa n. 35 minuuttia, tai kunnes täyte on hyytynyt ja piirakan reunat ovat saaneet väriä. 115 g voita. 160 g jauhoa. 3 munankeltuaista. 1 tl maissitärkkelystä
1. 1. 3. 3. 3. 1. T. o. i. n. e. l. m. a. v. k. ä. y. s. t. p. u. E. d. V. j. h. ö. r. ,. H. P. (. ). K. S. c. -. N. R. b. g. f. L. M. D. w. J. I. /. 2. 4. 5. 6. A. 0
loistavaa piirasta tuli tehtyä monen monta kertaa viime kesänä. 150. 1 dl. 1. 3 dl. 1 tl. 3/4 dl. 1 rkl. 100 g. 1 dl. 1 dl. 1. 3. 150. 1. 3 dl vehnäjauhoja
5 dl maitoa3munaa1 mehukkaan ja ison sitruunan mehu1 sitruunan kuori1 dl sokeriaTee ensin taikina. Esipaista kylmää taikinaa 175 C noin 15 minuuttia. 35 minuuttia 175-asteisessa uunissa. 3 munaa. 1 mehukkaan ja ison sitruunan mehu
150 gr keitettyjä kastanjoita. 100 gr kuivattuja luumuja. 150 gr omenaa paloiteltuna. 150 gr päärynää paloiteltuna. 50 gr savustettua pekonia joko ohuina siivuina tai kuutioina + 100 gr ohuina siivuina. 1 pieni lasillinen (tai reilu loraus) konjakkia (tai brandyä). 1 dl valkoviiniä. Mikäli käytössäsi ei ole jo valmiiksi keitettyjä ja kuorittuja kastanjoita (monet kaupat myyvät kastanjoita jo käyttövalmiina ruoan laittoon), tee kastanjoihin ristimäiset viillot ja keitä ne suolatussa kiehuvassa vedessä, noin 20-30 minuuttia. 100 gr ohuita pekonisiivuja. Laita uuni päälle 180°C. Kypsennä rullaa 180° C. ssa noin 1 h 10 min. 150 gr keitettyjä. 100 gr kuivattuja luumuja. 150 gr omenaa. 150 gr päärynää. 100 gr ohuina siivuina. 1 pieni l. 1 dl valkoviiniä. 100 g. 10 min
1. 3. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 3. A. i. e. t. ä. ,. k. u. n. ö. r. m. s. h. p. o. l. y. E. a. d. O. v. j. f. T. S. D. N. J. L. I. V. M. -. 2. /. 0. ). K. R. (. 4. 5. g. P. Y. ) l. d l. t l
1,1-1,8 kg. 1 sitruuna. 1 valkosipulinkynsi murskattuna. 3 rkl oliiviöljyä. 1,1 kiloa painanut broileri oli uunissa muutamaa minuuttia vajaa 1½ tuntia. Lisää sisälle myös sitruunankuori, hieman oreganoa (tuoreesta 3rkl) ja valkosipuli. Paista broileria esilämmitetyssä uunissa 190 asteessa painon mukaan välillä valellen, kunnes broileri on ruskea ja kypsä. Anna broilerin tekeytyä lämpimässä paikassa 5-10 minuuttia ja leikkaa sitten paloiksi tai viipaleiksi. 3 rkl extra virgin oliiviöljyä. 12 luumutomaattia tai tuplaten miniluumutomaatteja. 1 hyvin pieni (puna)sipuli, hyvin ohueksi viipaloituna. 15 g rucolanlehtiä. 1 kananmuna. 3 rkl jauhoja. 1. 1000 cocktailia. 3. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 21. 23. 30. 31. 32. 33. 34. 35. 36. 37. 38. 39. 41. 43. 51. Paras keittokirja No 1. 53. Paras keittokirja No 3. Paras keittokirja No 10. 61. 63. 71. 73. 81. 83. 91. 93. 100. 101. 102. 103. 104. 105. 106. 107. 108. 109. 110. 111. 112. 113. 114. 115. 116. 117. 118. 119. Teemakakut arkeen ja juhlaan120. Vieraspöytä121. Maailman parhaat kakut122. 123. 124. Lämmintä leipää 1,1-1,8 kg. 1 sitruuna. 1 kananmuna. 3 rkl jauhoja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.