Gluteenitontäytekakkupohja. Ensimmäinen haaste oli valmistaa gluteeniton kakkupohja. Laitoin taikinaan siis puolet perunajauhoja ja puolet gluteenitonta jauhoseosta, joka sai aikaan todella pehmeän lopputuloksen
Gluteeniton raikas vegaani täytekakku, limellä ja kookoksella. no niillähän sitä helposti sitten täytekakku saadaan aikaiseksi, kun viedään kananmunat, rasvat ja vielä täytekakusta kermat päältä
Tämä täytekakku on täysin gluteeniton, ja soveltuu täten keliaakikoille. Gluteenitontäytekakkupohja. (Omat koristeeni on tehty fazerin minut block valkosuklaasta) Gluteenitontäytekakkupohja
3. proteiineja 7,3 g. 3 rkl fariinisokeria. 3-4 liivatelehteä. 3 dl karpaloita (tai puolukoita). 1. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja sokeri, nypi sekaan rasva ja lisää vähän vettä
Gluteeniton ja vegaaninen kuohkea täytekakku. Kuohkea ja huokoinen vegaaninen täytekakku ei ole vain myytti, vaan sellaisen valmistaminen onnistuu suhteellisen helposti
1 dl gluteenitonta jauhoseosta. 30 minuuttia. 1 purkki (300 g) omenakanelimarmeladia. Tämä oli ihan ensimmäinen kerta, kun leivoin gluteenittomista jauhoista
Voit myös käyttää vehnäjauhoja, jos ei tarvitse olla gluteenitonta. - 3 porkkanaa. - 3 perunaa. - 1 dl kauraleseitä (gluteeniton). 3 porkkanaa. 3 perunaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.