B. u. f. e. t. -. p. ö. y. d. ä. n. a. r. j. o. v. ,. s. i. R. k. l. h. J. K. m. H. N. M. T. c. g. L. V. I. Ä. Y. b. 1. 5. C. 2. 3. 0. w. ½. +. P. 6. (. ). E. 4. O. A. S. q. d l. t l
V. i. e. l. ä. j. a. t. k. n. P. u. h. d. s. ,. v. r. y. o. -. m. M. x. c. ö. p. g. (. b. ). T. 1. 5. 2. S. 3. 0. K. 4. f. L. A. G. R. 7. U. 9. k g. d l
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sulatetun voin ja maidon/kerman kanssa munasokerivaahtoon. 1,25dl maitoa/kermaa. 200g maustamatonta/vaniljan makuista tuotejuustoa
Kuulkaas ystäväiseni, täällä on viimeiset puolitoista päivää kuulunut pelkkää surinaa, iloista vihannesten ja hedelmien pilkkomista, sekä innokkaita riemunkiljahduksia kuten
Kananmunat kuuluvat osaksi aamiaista ehdottomasti, ja reseptejä on varmaan sata erilaista. Juttua aiheesta olisi loputtomiin ja lupaan edelleen tuoda kokeiltavaksenne meksikolaisia reseptejä ja ehkä siinä sivussa jonkun tiedonmurusenkin
Viipaloi yksi kananrinta/ruokailija. Marinoi yön yli/pari tuntia. Marinadi (kahdelle kananrinnalle)1 sitruunan mehu1 valkosipulinkynsi1 tl kurkumaa1 rl oliiviöljyä1 tl kuivaa minttua hienonnettunasuolaamustapippuriaSlice one chicken breast per person and marinate few hours/overnight, fry 10-15 min until tender and well done
)Ravintoarvot / annos- n. Nämä löytyvät myös muista blogikirjoituksistani, mutta en ole alkuvaiheessa tajnnut tagata reseptejä niiden nimillä, enkä jaksa ruveta etsimään näitä sadan kirjoituksen joukosta, joten tässäpä nämä resepetit nyt uudelleen tagien kera, niin on jatkossa helpommin löydettävissä
Heippa. Jos et oo vielä keksiny viikonlopulle ruokia, niin tässä muutama idea. )Katkarapu-avokado-perunasalaattiTämän reseptin olen bongannut Valittujen Palojen ”Syö hyvin, voin hyvin – Salaatit” –kirjasta
1/2 tl leivinjauhetta. 1/2 rkl dijon-sinappia. 1/4 rkl kokonaisia rosepippureita. 1/2 tl leivinjauhetta. Tuulihatut olivat muutama vuosikymmen sitten suuressa suosiossa ja jotenkin katosivat
Kirjottelen nyt pyydettyjä reseptejä, kuten siskon yo-juhlia käsittelevässä postauksessa lupasin. Tässä tulevat mangojuustokakku, suklaajuustokakku sekä maidoton kinkkupiirakka
1/2 l kananmunia (nyt =10). 1/2 l hienoa sokeria. 1/2 l luontaisesti gluteenitonta jauhoseosta. 1/2 l soseutettuja mansikoita. 1/2 dl sitruunamehua. Levitä 1/3 täytteestä kostutetulle kakkulevylle. kakkutaikina 20 min + paistaminen 1 h 45min, jäähdyttäminen 3h + täyttäminen 1 h + tekeytyminen 12 h + koristelu 1 h 1/2 l kananmunia. 1/2 l hienoa sokeria. 1/2 l luontaisesti gluteenitonta jauhoseosta. 1/2 l soseutettuja mansikoita
So I wanted to create a fast and easy recipe that warms up your body and I also wanted to test new Thai wok veggies from Apetit that will add easiness into the cooking
/. /. /. L. u. p. a. s. i. n. e. d. l. ä. o. t. k. m. ". -. r. ,. j. v. h. T. y. K. Y. P. ö. M. E. g. R. S. N. 3. 1. 0. H. 6. 2. 5. V. 4. f. A. O. C. c. I. J. (. ). F. G. B. w. b. Ä. 8. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.