Marita Joutjärven ja Vittorio Gianninin ”bambino” eli ”Herkullisten ruokien ja tarinoiden Toscana” on parasta, mitä keittokirjamaailmassa on tapahtunut vuosikausiin
Kolme erilaista keittokirjaa, kolme erilaista kokkia, mutta turkulaisia kaikki. Tähän tapaan syntyi salaatti tätä juttua varten, samoin aika moni resepti Eder Rodrigezin keittokirjaan Hyvällä omallatunnolla
Kaivoinpa taas esille SNOGin terveellisten herkkujen keittokirjan (Helthy Treats Cook Book). Tällä kertaa päätin kokeilla sitruunasta ja cashewpähkinöistä valmistettavien välipalapatukoiden tekemistä, koska tarveaineista näytti kaapista löytyvän melkein kaikkia
Sain Hellapoliisin Salaatit keittokirjan. Musta itämäishenkinen tarjotin/tarjoiluastia Bedmil. Hellapoliisin tunnistaa pinkistä värikoodistaan, mikä kulkee hänen mukanaan kaikkialla, niin tämänkin kirjan kannessa
Aurajuusto-kaneli lihapyörykät ja MimisVersoja koristeena. On ruokakirjoja ja sitten on ruokakirjoja, minkä kanssa on kiva kikkailla, pelkän otsikon takia
J. u. h. a. n. s. o. v. i. e. t. y. m. ö. k. l. ä. ,. V. j. r. p. R. O. K. S. d. P. M. c. T. 7. E. -. b. H. G. U. 1. 3. 5. 2. L. A. g. (. %. ). N. f. B. /. 0. I. 4. q. Y. t l. d l
M. y. s. i. L. a. h. t. n. e. o. p. u. m. l. k. ö. ä. j. H. r. ,. v. d. -. G. R. &. (. 4. /. 2. 0. 1. ). N. T. O. x. J. f. g. S. K. C. 3. %. E. 8. A. I. Y. P
Tämä ohje on alunperin Hans Välimäen ihanasta keittokirjasta “Mummola” (Otava). Tuo on muuten aika ihana keittokirja – täynnä kaikkia kunnon suomalaisia perinteisiä herkkuja
Tämän aamuinen resepti löytyi Anna Bergenströmin kirjasta Joka kokin keittokirja. On muuten meillä niin käytetty opus että alkaa kirjan selkämys hajota käsiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.