Paista ranskiksia uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia. Jo aika monta vuotta ennen kuin bataattiranskiksista tuli valtavirtaa, meillä niitä tehtailtiin pakon edessä (lue
Kypsennä lihaa miedolla lämmöllä (120-150 astetta) vähintään nelisen tuntia. Ei mitään pikaruokaa, vaan muutoin ei ruoanlaitto tämän helpompaa voi olla
5 suolaista taskua, 5 makeaa. 5 suola. Myllyn Paras Voitaikinataskuja. Hieman skeptinen olen ajatukseen että pelkät voitaikinalevyt eivät riitä vaan pitää olla valmiita taskuja tarjolla, mutta ainahan näitä voi kokeilla
Suomalainen lohi oli pyydystetty tyyliin 25. 350 grammaa suuria pakastekatkarapuja. 50 grammaa voita. 350 grammaa suuria pakastekatkarapuja. 50 grammaa voita
muutaman viikon kuluttua nostamme maljaa niin Aleksin 35-vuotisen taivaleen kuin uuden kotikolomme avajaisten kunniaksi. 5 dl vehnäjauhoja. 150 g Marianne Crushia. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 min. 5 dl vehnäjauhoja
5 dl maitoa. 0,5dl sokeria. 5 dl maitoa. 0,5dl sokeria. Rakkaalla lapsella monta nimea, plätty, lätty, lettu, ohukainen, räiskäle ja miksi ei onhan se helppo halpa ja nopea kaikkien lasten ja aikuisten makuun
Ihanaa kun lapset on vihdoin oppineet syömään ja nauttimaan juustoista, huono puoli tosin on, että kaikki kalliit juustot katoaa nyt kaapista ennenkuin itse ehdin niihin käymään käsiksi
Tein eilen ihanaa kasvisruokaa kasviksista mitä jääkaapista sattui löytymään. Olin jo ensiksi kaivamassa pakkasesta jotain wok-vihannessekoitusta kunnes tajusin, kuinka paljon tuoreita raaka-aineita mulla itseasiassa olikaan jääkaapissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.