5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. B. l. o. g. i. a. n. p. d. e. m. ä. s. u. r. k. ,. t. y. ö. v. 0. h. M. j. J. V. 2. -. 1. 3. c. L. (. ). O. ". S. I. A. N. P. K. E. b. T. w. f. W. '. q. H. x. F. l
Voitele 3–4 pitkänomaista leipävuokaa (vetoisuus yhteensä 4 l). Kohota taikinoita liinalla peitettynä noin 1 1/2 tuntia. Kypsennä 175- asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla noin 1 1/2 tuntia. * Saaristolaisleivät ovat parhaimmillaan 2–3 päivää valmistuksesta ja ne säilyvät pussiin pakattuina hyvin huoneenlämmössä. 75 g hiivaa. 1/2 dl vettä. 1/2 dl siirappia
komeus saa vielä loppusilauksen kinuskista ja viimeistellään sormisuolalla. S’more-teemalla löytyy toinenkin kakku, joka on uunissa paistettu suklainen juustokakku
75 g voita. Pilko sipuli pieniksi ja kuulota ne voissa, siirrä sipulit sivuun ja näin sinulla on tarpeeksi kuuma paistin pannu jauhojen ruskitamiseen, ota vesi viereen kun lopussa tulee kiire, anna levyn olla täysillä ja laita voi pannulle, kun se on sulanut eikä enään vaahtoa on pannu tarpeeksi kuuma jauhoille, joten lisää jauhot kokoajan sekoittaen, seoksen pitää olla kuin paksua siirappia jollei ole lisää voita, ja kun voi/jauhot ovat nätin ruskeita lisää vesi ja kuulotetut sipulit, lisää myös liemikuutio, mustapippurirouhetta (½tl) ja suolaa maun mukaan, anna kiehua hiljaa noin 5 min. 75 g voita
/. G. O. D. M. R. I. N. K. y. h. ä. s. i. n. k. a. m. u. t. v. o. l. e. p. ,. j. d. r. ". J. f. S. T. ö. -. V. 1. 0. P. (. ). H. 2. g. 3. 4. E. L. A. Y. Ä. U. d l
/. /. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. A. a. m. u. l. i. s. k. ,. e. ä. o. n. p. v. t. j. K. h. y. r. J. ö. E. ". L. -. b. g. T. d. B. 1. 2. 8. (. ). 0. 3. 4. ½. P. V. S. 6. c. C. 7. D. 9. F. G. f. H. M. I. x. N. O. '. w. Y. U. R. Ä. W. Z. é. a l
5. K. u. n. t. a. r. k. o. i. s. ä. y. v. h. d. l. ,. m. e. p. V. ö. C. b. j. -. g. 6. 1. c. 0. ½. D. w. A. S. H. P. L. J. (. f. ). N. B. G. I. t l. d l
It can be served right away, or covered and chilled up to two days. Tarjoa salaatin kera, täytä canneloneja ricotalla tai googlaa lisää ricottaresptejä
Oon joskus aikoinaan yrittänyt viettää Tipatonta Tammikuuta onnistumatta siinä. Jotkut ajattelee, että tipattomat on juoppojen hommaa ja ainoastaan jos on ongelma on alkoholista kieltäytyminen aiheellista, mutta mä ajattelen toisin – mun mielestä tipattomalle lähteminen on rohkeaa ja varsinkin silloin, jos kokee alkoholinkäytön olevan ongelma itselleen sillä ongelman myöntäminen on aina ensimmäinen askel kohti haluttua muutosta
/. 5. 5. T. e. k. i. s. n. m. l. t. ä. a. h. u. v. o. N. y. p. ,. j. r. ö. b. g. f. d. w. H. C. A. -. L. E. K. O. 2. 4. 0. 1. 7. 3. V. 8. M. P. 6. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.