Helou, dudes. Syksyn ylppärit on takanapäin ja elämä voi taas alkaa (ja blogi aktivoitua hieman). No ei, kyllä mä oon yrittänyt elää täysillä vaikka aikamoista lukemisen- ja stressintäyteistä elämä on pari viime kuukautta ollutkin
Pannari on yleensä pahaa. Siinä on liikaa kohoumia ja kohoumat on yleensä vähän palanu. Tällä ohjeella tehdyn pannarin jälkeen jouduin tosin muuttaan mielipiteeni
Järjestämme työpaikalle yhteistä aamupalaa ja lupasin tehdä uunimunakasta. Pitihän sitä sitten kotona kokeilla etukäteen, että kuinka paksua kannattaa tehdä ja kauanko kypsymiseen menee
Viimeksi olen syönyt blinejä joskus vuosia vuosia sitten. Mielikuvissa olen pitänyt niitä jotenkin vaikeina tehdä, enkä ole viitsinyt itse ruveta tuusaamaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.