Meillä on sääntönä, että päivänsankari saa päättää ruuan. Syntymäpäivän hirvipata. 50 g pekonia. 0,5 dl sokeria. Minulla pata oli uunissa lähes 5,5 tuntia. 50 g pekonia
Ensimmäisenä päivänä taikinan vaivaus, toisena kaulitsemista useammassa erässä ja kolmantena päivänä rullaaminen, kahden tunnin kohottaminen ja paistaminen
5 dl vadelmia ja mustikoita. Paista 175 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes manteliseos on hyytynyt ja saanut kullanruskean sävyn. ) 5 dl vadelmia. 175 asteessa noin
5. 5. 5. 5. H. a. l. u. s. i. n. j. h. t. e. ä. y. p. v. r. k. o. L. ,. m. ö. d. J. N. 1. 0. g. 2. 3. M. c. -. 4. A. 7. V. S. *. O. P. K. f. T. b. d l. t l. c m
KASTIKE SEN TEKEE (5 kastiketta). Kaisan luetuimmat kirjoitukset. PIZZERIA KOTIPIHALLAMME. Saimme kesän aikana pitkäaikaisen ja massiivisen pizzauuniprojektimme valmiiksi
5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. T. e. i. n. t. a. o. s. l. h. k. u. v. r. j. m. ,. ä. p. K. y. -. z. d. L. ö. E. 0. g. 1. 2. c. f. N. /. b. B. (. ). H. I. w. x. C. '. 7. S. &
5. 5. 5. A. j. a. t. e. l. i. n. h. d. ä. o. k. m. v. s. '. ,. -. u. p. r. y. ö. S. E. P. K. f. H. 2. %. g. 4. 0. I. 1. /. 3. O. V. L. T. R. M. N. Ä. ) l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.