7 Paholaisenhilloa
Chilitunari
Chilitunari
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 kg tomaattia
  • 35 g väkeviä chilejä
  • 1 keskikokoinen sipuli
  • 1 iso
  • 2 tl suolaa
  • 3 rkl etikkaa
  • 3 dl hillosokeria
  • 500 g tomaattia
  • 500 g paprikaa
  • 55 g chiliä
  • 1 keskikokoinen sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 tl suolaa
  • 0,5 dl etikkaa
  • 3 dl hillosokeria
  • 1 tl punaista Melatinia
  • 500 g tomaattia
  • 500 g vihreää paprikaa
  • 100 g erittäin tulista chiliä
  • 1 keskikokoinen sipuli
  • 6 valkosipulin kynttä
  • 1 tl suolaa
  • 0,5 dl etikkaa
  • 3 dl hillosokeria
  • 500 g tomaattia
  • 200 g savustettua paprikaa
  • 150 g savustettua Aji fantasya
  • 1 keskikokoinen sipuli
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 1 tl suolaa
  • 0,5 dl etikkaa
  • 3 dl hillosokeria
  • 300 g paprikaa
  • 200 g mietoa vihreää chiliä
  • 100 g tulista chiliä
  • 2 keskikokoista sipulia
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 3 tl tuoretta inkivääriä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippurijauhetta
  • 2 tl savupaprikajauhetta
  • 0,5 dl etikkaa
  • 3 dl hillosokeria
  • 650 g tomaattia
  • 650 g chiliä
  • 2 omenaa
  • 1 keskikokoinen sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2 tl suolaa
  • 3 rkl etikkaa
  • 2,5 dl hienosokeria
  • 1/2 tl punaista Melatinia
  • 700 g tulista chiliä
  • 2 keskikokoista sipulia
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 100 g tuoretta inkivääriä
  • 3 isoa
  • 1 dl vettä
  • 2 dl hienosokeria
  • 1 dl etikkaa
  • 1/2 tl punaista Melatinia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.