Vastapaistetut, vielä lämpimät sämpylät ovat ihania aamiaisella. Tällä ohjeella leivonta onnistuu aamu-unisiltakin, sillä taikina tehdään valmiiksi jo illalla
Leppoisa sunnuntaiaamu ja vastaleivotut sämpylät - kieltämättä aika ihana yhdistelmä. Illalla leivoin sämpylät kylmään nesteeseen jääkaappiin valmiiksi, aamulla vain paistoin ja herkku oli valmiina
Etsiskelin isänpäisäksi sämpylä reseptiä, jossa voisi aamulla laittaa sämpylät suoraan uuniin. Löysin tämän reseptin, joka on ilmeisesti ollut Sikke ruokaa rakkaudella ohjelmassa
Aamiaissämpylät(9 kpl). Tässä on ihanan jouluinen leipäohje kaikille "vehnäongelmaisille". Tai miksei näitä muutkin voi syödä, oli nimittäin aika kelpo resepti tämäkin
Helpot aamiaissämpylät 9 kpl. ♥ Helpot aamiaissämpylät 9 kpl 5dl kädenlämpöistä vettä. Viime lauantaina sain siskoni meille yökylään ja kun hän pitkän työpäivän ja tortillaillallisen jälkeen otti pienet torkut sohvalla, päätin sillä välin tehdä meille sämpylätaikinan aamuksi
Maalaiskanojen munista tuleejuustoon kellertävä sävy. Vaikka Portugalissa on todella laajat valikoimat erilaisia juustoja, niin tuorejuustoja kuin kypsytettyjä juustoja, niin joskus tekee mieli ihan kunnon perinteistä kotitekoista munajuustoa
Kuva ja resepti House of Philiasta1/2 pakettia hiivaa (leikkaa kulmasta kulmaan, vaikkei tässä tarvitse olla tarkka)7 1/2 dl vettä1 rkl öljyä1 rkl hunajaa1 tl suolaa1 dl kaurahiutaleita4 1/2 dl dinkeljauhoja4 1/2 dl vehnäjauhoja1 dl auringonkukansiemeniä1 dl pellavansiemeniäSekoita kaikki ainekset, anna kohota yön yli ja nostele taikinaa lusikalla pellille (voitele tai käytä leivinpaperia
2 annosta2 isoa munaamerisuolaa ja vastajauhettua mustapippuria1 tuore punainen chili (poista siemenet ja hienonna malto)6 viipaletta pekoniaoliiviöljyä2 halkaistua sämpylää (tai pehmeää ciapattaa tms
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.