Minusta on tullut parsakaali-fani. Tein tänään parsakaalista ja kukkakaalista kesäisen piiraan, johon luonnetta toivat gruyere-juusto, tuore timjami ja kevätsipuli
Raakajäätelön ideana on käyttää valmistuksessa mahdollisimman vähän käsiteltyjä raaka-aineita, joita ei ole kuumennettu yli 42 asteen. 1 rkl agavesiirappia (tai maun mukaan). 1 rkl agavesiirappia (tai maun mukaan)
Kyseessä ovat siis marinoidut kukkakaalin kukinnot jotka paistetaan kullan ruskeiksi ja pinnaltaan rapsakoiksi uunissa, jonka jälkeen nämä nautitaan joko sellaisenaan, chilikastikkeen tai -salsan kera kuten kanasta valmistetut wingsit niin ikään
25-minuutin jälkeen, lisää täytteet ja paista vielä n. 1. Laita uuni kuumenemaan 225°C. 2. Sekoita kukkakaali pieneksi muruksi sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa
Paahtaminen toi myös parsakaalin maun hyvin esille. Parsakaali on yksi sellainen raaka-aines, minkä kanssa on tullut jämähdettyä siihen yhteen ja samaan
Kannattaa suhteuttaa maidon ja kerman määrä sen mukaan. Gratiinit ovat ranskalaisen keittiön herkkuja, jotka tarkoittavat gratinoituja raaka-aineita, usein kasviksia, jotka on kuorrutettu joko juustolla tai leivänmuruilla ja paistettu kypsäksi esimerkiksi grillissä niin, että pinnasta tulee rapea
mustapippuria maun mukaan. Anthony Bourdainin Appetites - Ruokahalu -kirjassa tämän kukkakaalireseptin kerrotaan olevan koukuttava ja allekirjoitan sen täysin
4dl Valion Kolme juustoa -ruokakermaakourallinen mozzarella-raastettasuolaa, mustapippuria, paprikamaustettaKeitä pastat ohjeen mukaan lihakuutiolla maustettussa vedessä
Resepti on peräisin Mama Gastro -blogista. Sekoita kukkakaali, kananmuna ja mantelijauhe keskenään. 1-2 rkl mantelijauhoja. 26-27 kokoiseksi ympyräksi. Paista pohja 225-asteisessa uunissa n. 1-2 rkl mantelijauhoja
Oli kiva syödä, sen perusvarman tacovuoka-aterian kanssa. Lisää vehnä- ja ohrajauhot ja sekoita. Paahda 200 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia. avokado 3 kplsipuli 1 kplvalkosipulinkynsi 1 kplpunainen chili1 kpllimenmehua 1-2 , mehukas lime riittää yksiHalkaise avokado ja koverra lusikalla hedelmäliha pois
Blogissa. on ollut viime päivinä erittäin hiljaista ja syynä siihen on tietenkin. kesäloma, jota vietämme tällä hetkellä perheen kesken Turkin Belekissa
Sekoita kulhossa keskenään parsakaali, valkosipuli, sitruunamehu sekä reilu loraus öljyä. Paahdettu parsakaali 4 annosta – parsakaali – yksikyntinen valkosipuli – puolikkaan sitruunan mehu – öljyä – suolaa ja pippuria (- parmesaania) Huuhtele parsakaali ja pilko se pienemmiksi paloiksi. Jos sinulla on aikaa, voit antaa parsakaalin maustua hetken jääkaapissa tai kippaa parsakaalit suoraan uunipellille ja paahda 175-200 -asteisessa uunissa 15-20 minuuttia eli kunnes kaalit ovat pehmenneet ja ruskettuneet sopivasti
Bongasin Pirkka Ruoka -lehdestä, jonka viimeinen numero on muuten täynnä tosi kivan kuuloisia reseptejä houkuttelevilla kuvilla varustettuina, kukkakaalipihvien ohjeen
En myöskään ollut vuooooosiin syönyt pizzaa ravintolassa, ennen kuin Octoberfest-reissussa menimme ennen olutjuhlaa ja kunnon bailuiltaa seuraavana päivänä italialaiseen, josta ei saanut kuin pastaa ja pizzaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.